twitter facebook linkedin mail
Careers Contact

Vail Resorts Corporate Office*

Provide an innovative re-branding design for a high visibility suite

Experiencing increased growth, Vail Resorts recognized that it needed to expand its office spaces in order to continue retaining and attracting talent. An open layout was implemented with flexible furniture that would encourage collaboration amongst the teams as well as allow for impromptu meetings throughout the office. The use of head-height dividers allow for individual focus during "heads down" work.

Using environmentally-conscious products, the office is also bright and refreshing implementing glass walls for offices fronts to bring in daylighting throughout their spaces. To showcase their brand and mission, large wall graphics of both winter and summer activities were placed throughout as well as frosted glass features of mountain ranges on office fronts.