twitter facebook linkedin mail
Careers Contact

SECURA Insurance

Incorporate employee wellness + green practices into one building

Due to continued growth, SECURA Insurance had outgrown their headquarters and had been leasing additional space as a temporary solution. SECURA engaged EUA to design and build their new corporate headquarters, keeping their commitment to northeastern Wisconsin.

The final design brings together a people-focused culture, environmental heritage and spirit of wellness under one roof. To continue to be a workplace of choice, employee amenities such as walking trails, a fitness center, wellness clinic and outdoor fountains are included in the design. A monumental staircase is incorporated to encourage use over elevators and foster spontaneous interactions. Anticipated future company growth has been incorporated into the site master plan and modular building design.

A large focus on sustainability integrates green practices into the building, minimizing environmental impact while creating a healthy environment employees are proud of and are excited to come to every day.