twitter facebook linkedin mail
Careers Contact

MGIC

EUA renovated this 1970s corporate headquarters and attached tower

This corporate client was looking to renovate their existing headquarters with a new refreshed design to support collaboration between employees throughout the office floors. Taking into consideration that the building itself has historical elements, EUA worked with the client to not only keep the historic integrity of the building, but also take those elements and blend them with the updated and modernized design.

With the addition of multiple breakout spaces for large and small groups, work conversations and collaboration have become more frequent, allowing employees to get up and move around throughout their day. Many of the open collaboration spaces are located centrally and given a bright, fresh color palette with environmentally friendly lighting solutions to brighten up the spaces and help energize employees. Further enhancing wellness, employees are also able to partake in onsite fitness classes at the gym or take a break in the reading room.