twitter facebook linkedin mail
Careers Contact

Law Firm Client – Denver

Transform the space to create a fresh and open aesthetic that attracts the next generation of attorneys

Upon relocating, this international law firm was looking to refresh their former dark wood finishes to a modern and light presence. The new space features all glass front offices with floor to ceiling writable surfaces and sit-stand workstations to support enhanced collaboration and employee choice throughout the day. Branding played an important role in defining the firm’s Denver presence. An interactive magnetic map in the lobby allows the firm to demonstrate its worldwide presence, flexing as it evolves.

By decreasing the office size from 200 to 150 sq ft, it allowed the floor plate to open up shared space within the office area. The break room is positioned along exterior windows and doubles as a meeting space throughout the day. The multi-functional Class A boardroom is beautiful while functional, showcasing a signature ceiling wood element, while utilizing a DIRTT wall and hub core system to divide into two smaller boardrooms. The glide enabled furniture allows the space to quickly flex for varying uses throughout the day.