twitter facebook linkedin mail

The Gates Corporation

Display the client’s global brand while maintaining Denver roots in a secure, new high rise

The Gates Corporation was seeking a new, branded and secure space for their headquarters spanning across six floors of a downtown Denver Class AA high rise. A global industrial company, the Gates Corporation wanted to honor their various locations by incorporating local, rare art work from each in the design. They also needed a space that would accommodate and flex with their growth. Maximizing skyline and mountain views throughout, the space features an adaptable training center, gourmet cafeteria with an attached, large patio, open and private office spaces, an executive C-suite, as well as a customer experience center that offers demonstrations of Gates’ products. A central grand staircase, as well as a series of communicating stairs, establishes connectivity throughout.

To ensure the new layout would suit Gates’ needs, our team executed change management strategies, such as meeting with a stakeholder group from the beginning for interactive visioning sessions and regular progress reports.