twitter facebook linkedin mail

Financial Client - Chicago

Implement acoustical solutions for client privacy through an open welcoming design

Looking to open up a new office in the Midwest, this San Francisco headquartered financial client selected a location prominently located in a high-rise found in the heart of Chicago's West Loop Submarket. With this prominent location, floor-to-ceiling transparent glass paneling was used throughout the space both maximizing the daylight throughout the office and welcoming visitor's to spectacular panoramic city views right from the lobby.

Due to the confidential nature of the client’s business, acoustical solutions address privacy needs with sound proofing and private offices for the fund manager and his small team of analysts. Focused on employee well-being, sit-to-stand workstations are used as well as the creation of a casual, communal space for employees to gather in daily with an adjacent kitchenette.