twitter facebook linkedin mail

Fairhaven Senior Services

Creating a tranquil, inviting environment by refreshing common spaces

In order to completely refresh and transform Fairhaven's first-floor common spaces, renovations were concentrated to high impact areas and included a redesigned reception desk and updated dining, lobby and gathering spaces. The new “concierge-style” reception desk allows for improved resident, visitor and staff interactions. Inspired by nature, this calm and inviting environment provides residents and visitors with a variety of functional spaces to gather and socialize.

The renovation was completed in phases to allow for continued occupancy throughout construction. EUA facilitated resident focus groups throughout the process to aid in change management and gain resident input in the artwork and furniture selection. Maintaining a modest budget, the new cohesive design complements the existing architecture while creating a renewed and versatile environment for residents and staff.